Herkullista kotiruokaa
Ruokailu on tärkeä osa arkea ja vaikuttaa suuressa osin hyvinvointiin. Saman pöydän ääressä nautitaan ruuasta ja vaihdetaan kuulumisia sekä puhutaan päivän polttavista puheenaiheista. Hermanninrannassa panostetaan laadukkaaseen kotiruokaan, joka on itse valmistettua, maukasta ja terveellistä. Voimme tarvittaessa toteuttaa myös erityisruokavaliot.
Täyttä elämää
Hoitokoti Hermanninranta tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa ja kuntoutusta vammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Asukkaille tarjotaan mahdollisuus elää omaa elämäänsä tuetusti. Heidän toiminnallisuuttaan vahvistetaan kannustamalla osallistumaan talon askareisiin ja harrastustoimintaan hoitokodin turvallisessa ympäristössä.
Viihtyisää asumista
Hermanninranta tarjoaa viihtyisät puitteet ja kodinomaisen tunnelman, jossa jokaisen yksilölliset tarpeet pyritään huomioimaan. Asukashuoneet ovat yhden tai kahden hengen huoneita ja kahdessa tilavassa yksiössä asukkaiden on mahdollista harjoitella itsenäistä asumista. Lisäksi asukkaiden käytössä ovat avarat ruokailu- ja oleskelutilat sekä laajat piha-alueet. Hoitokodin monipuoliset puitteet mahdollistavat asukkaiden oikeuden yhdessäoloon, mutta myös omaan rauhaan.
Laadukasta hoitoa
Hermanninrannassa hoidonlaatua kehitetään ja seurataan jatkuvasti. Henkilökunnan monialainen koulutus luo perustan laadukkaalle hoidolle.

Hoitokoti Hermanninranta tuottaa asukkaille hyvää kokonaishoitoa. Tämän mahdollistaa tiivis yhteistyö läheisten, perusterveydenhuollon, mielenterveyskeskuksen, yksityisten lääkäripalveluiden, sosiaalitoimen, yksityisten fysioterapia- ja toimintaterapiapalveluiden ja edunvalvojien kanssa. Hoito- ja palvelusuunnitelmien laatiminen yhdessä asukkaan verkoston kanssa luovat raamit toiminnallemme.